Ο τροχός “Coca-Cola London Eye” (Λονδίνο)

Ο τροχός “Coca-Cola London Eye” (Λονδίνο)

Ο τροχός “Coca-Cola London Eye” βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του Λονδίνου, περιστρεφόμενος αργά στην όχθη του ποταμού Τάμεση, απέναντι από τα κτίρια του Κοινοβουλίου και τον Μπιγκ Μπεν.

Με 135 μέτρα ύψος, ο “Coca-Cola London Eye” είναι ο ψηλότερος τροχός του είδους του στον κόσμο! Ένα επίτευμα σχεδιασμού και μηχανικής, που έχει γίνει σύγχρονο σύμβολο της Βρετανικής πρωτεύουσας. Οι καμπίνες με δυνατότητα εκπληκτικής θέας (360 μοιρών), της πόλης του Λονδίνου με τα διάσημα μνημεία του, κατέστησαν τον διάσημο τροχό σε νούμερο ένα αξιοθέατο της πόλης την τελευταία δεκαετία.

Η σταδιακή περιστροφή σε μια από τις 32 καμπίνες του (χωρητικότητας 25 ατόμων) κατασκευασμένες από γυαλί υψηλής τεχνολογίας, διαρκεί περίπου 30 λεπτά και σας δίνει μια προοπτική του Λονδίνου που είναι διαρκώς μεταβαλλόμενη. Μέσα σε κάθε καμπίνα, διαδραστικοί οδηγοί σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε παραδοσιακά αξιοθέατα της πρωτεύουσας, σε διάφορες γλώσσες.

Με μιά “πτήση” με τον “Coca-Cola London Eye” θα βρεθείτε αρκετά ψηλά, ούτως ώστε να δείτε μέχρι και 40 χιλιόμετρα μακριά σε μια διαυγή μέρα και ταυτόχρονα αρκετά κοντά για βλέπετε όλες εκείνες τις λεπτομέρειες της πόλης να ξεδιπλώνονται στα πόδιά σας.

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επίσκεψή σας, κάνοντας μια στάση και στο “London Eye 4D Experience”, που είναι δωρεάν με κάθε εισιτήριο για τις εγκαταστάσεις. Δείτε το Λονδίνο να «ζωντανεύει» μέσα από μοναδικές προοπτικές και βιωματικά ειδικά εφέ, όπως αέρα, φούσκες και οσμές. Την παράσταση διάρκειας τεσσάρων λεπτών σας προτείνουμε να τη δείτε κατά την έναρξη της επίσκεψής σας στο “London Eye”.

Οι εγκαταστάσεις είναι προσβάσιμες για Α.Μ.Ε.Α., διαθέτουν κατάστημα με αναμνηστικά δώρα, wi-fi, δυνατότητα πληρωμής με όλες τις πιστωτικές κάρτες ακόμα και σε Ευρώ.

 

Τιμές και ώρες λειτουργίας

Εισιτήριο ενηλίκων: Από £20.70 (26.77€) ανά εισιτήριο
Εισιτήριο παιδιών: £ 14.00 (18.10€) ανά εισιτήριο

* Παιδιά κάτω των 4 ετών είναι δωρεάν.

10% έκπτωση για ομάδες από 15 άτομα ή περισσότερα τόσο για το London Eye όσο και για την κρουαζιέρα “London Eye river experience”.

Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν για Σαββατοκύριακα ή κατά τη διάρκεια Ιουλίου-Αυγούστου.

Χαμηλότερες τιμές για online κρατήσεις που γίνονται εκ των προτέρων. Υψηλότερες είναι οι τιμές για αγορά εισιτηρίων επι τόπου.

Ώρες Λειτρουργίας:
01 Οκτωβρίου – 31 Μαρτίου: 10:00 – 20:30 καθημερινά.
01 Απριλίου – 30 Ιουνίου: 10:00 – 21:00 καθημερινά.
01 Ιουλίου – 30 Σεπτεμβρίου: 10:00 – 21:30 καθημερινά.
Ημέρα Χριστουγέννων κλειστά.

 

Διεύθυνση – Επικοινωνία

Riverside Building,
County Hall
Westminster Bridge Road
London
SE1 7PB

Tηλέφωνο: 0871 781 3000

Ιστοσελίδα: www.londoneye.com

Πρόσβαση:
Με μετρό: στάση Westminster/Embankment   γραμμή: Waterloo/Charing Cross

 

 
 

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • StumbleUpon
  • FriendFeed
  • Yahoo! Buzz
  • Add to favorites
  • Print
  • email